Disclaimer

De website van Schapenfokkerij B.J. Jansma is bedoeld om de bezoekers te voorzien van informatie. De website wordt met de grootst mogelijk zorg onderhouden en geüpdatet. Ondanks alle inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website correct en te allen tijde up-to-date is. Aan de inhoud van het gepubliceerde kunnen geen rechten worden ontleend.

Van gebruikte afbeeldingen is, voor zover te achterhalen, de eigenaar c.q. copyrighthouder om toestemming gevraagd voor gebruik. Indien er afbeeldingen zijn geplaatst die niet aan de voorwaarden voldoen, wordt u verzocht per e-mail contact op te nemen met Schapenfokkerij B.J. Jansma.

De links op deze website, welke naar websites van derde partijen leiden, staan niet onder controle van Schapenfokkerij B.J. Jansma. Schapenfokkerij B.J. Jansma is dan ook niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden.

Schapenfokkerij B.J. Jansma behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie (met inbegrip van de tekst van deze disclaimer), te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Indien u vragen of problemen heeft, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Schapenfokkerij B.J. Jansma. Daarnaast kunt u ons ook berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op onze website. Wij zullen dan onze best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Schapen

Friese paarden

Links